НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ И УСЛУГИ КОНТАКТИ
НАЧАЛО НАЧАЛО

НАЧАЛО

ЗА НАС

ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

КОНТАКТИ

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Share on FacebookShare on TwitterShare via e-mailPrint

МЕГАДЕН EООД,  

ул. “Прохлада” № 1, Пловдив

Тел./факс: 032 26 80 99;

Моб.:+359 878784887

E-mail: info@megaden-bg.com

МЕГАДЕН ЕООД изработва щанцформи за изрязване на изделия от картон, велпапе, мукава, етикетна и самозалепваща се хартия, PVC фолио и др. за всички видове и модели щанцоващи машини, които използват плоски щанцформи.         

Щанците могат да бъдат изработени по ваш проект или да бъдат проектирани за вас, като за целта използваме специализиран софтуер с богата библиотека за проектиране и дизайн на опаковки. Благодарение на иновативната технология за прорязване на щанците с високоефективна и прецизна CNC машина, имаме възможност за абсолютна повтаряемост да реализираме вашите проекти.

За изработването на инструментите се използват стомани (ножове,  бигове, перфоратори и др.)  само от реномирани европейски производители.

НАШАТА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ЩАНЦИ:

Революционната технология от заострен режещ инструмент, комбиниран с двуслойна дъска  създава по-здрава, по-издръжлива и по-прецизна щанца. За разлика от лазерите, тази технология не прогаря дъската, а я прорязва - така каналите стават по-устойчиви. Специалните Y-оформени канали държат ножа в горната и долната част на дъската с обща площ 6мм, за разлика от лазерните системи, при които площта на задържане е само 1мм. При тази технология липсват проблемите с широчината на каналите, тъй като се работи с висококачествени калибровани инструменти.

ЩАНЦФОРМИ